Audiotour Groen rond de Singel

Smartphone wandelroute
Met deze audiotour volg je de Singel rond de Utrechtse Binnenstad. Onderweg sta je stil bij de projecten van Vergroening Singel 030 en diverse historische plekken. Zo weet je bijvoorbeeld na afloop precies wat een “SUPfup” is. De Singel heet officieel Stadsbuitengracht, maar in de volksmond wordt hij Singel genoemd. Zo ook in onze audiotour.

De totale lengte van de rondwandeling is 5,9 km en duurt ca 2 uur als je normaal doorloopt. Of langer als je vaker stilstaat.

Start waar je wilt
De wandeling start en eindigt op de Tolsteegbrug, maar je kunt beginnen waar je wilt. Dus óók waar je de vorige keer gebleven bent. De route is beschreven met de looprichting tegen de klok in. Ook varend is de audiotour een aanrader. Om kostbaar dataverkeer te voorkomen kun je de audiotour het beste van tevoren downloaden via de izi.TRAVEL app op een plaats met Wifi. Hierdoor werkt de app ook sneller.

Geen smartphone? Geen probleem, volg dan gewoon de route vanachter je PC via deze link: https://izi.travel/nl/4cb2-groen-rond-de-singel/nl

Reacties zijn gesloten.